!!! Kijk zeker in je spam berichten als je geen mail van ons ontvangen hebt na 2 minuten !!!

1 Waarom zijn we plots zo negatief en ongelukkig
2 Hoe kunnen we dagdromen en waarom zouden we dat doen?
3 Hoe kunnen we weer vrolijk worden en ervoor zorgen dat we dat gevoel lang kunnen vasthouden?
4 Welke tools kunnen we gebruiken? En een extra belangrijke tip.

word weer happy gratis online training

Getuigenissen
Wat heb jij geleerd en wat zal je bijblijven? 

Hilde Dehoux

Je eigen niet vergelijken met een ander, ieder bewandelt zijn pad

.

Daisy Rooman

ik heb geleerd eerst bij mezelf te gaan kijken voor je iets zegt, liefde geven aan jezelf en anderen, positief te blijven om het even wat er is. in geval het eens moeilijk gaat kan ik altijd nog eens naar het filmpje op you tube en dat vind ik super om dat je alles zo goed uit legt op een warme manier

.

Daisy Rooman

ik heb geleerd eerst bij mezelf te gaan kijken voor je iets zegt, liefde geven aan jezelf en anderen, positief te blijven om het even wat er is. in geval het eens moeilijk gaat kan ik altijd nog eens naar het filmpje op you tube en dat vind ik super om dat je alles zo goed uit legt op een warme manier

.

Vullers Christina

Als je eens tot rust komt (vooral bij de meditatie) kan je eens dieper bij jezelf kijken en zo voor jezelf bepalen wat, hoe en waar je naartoe wil. Het trok bij mij heel veel open. Ik zat in een dipje en toen kwam het stukje 'wordt weer happy' moet zeggen dat dit mij heel veel geholpen en deugd gedaan heeft. De muziek is prachtig, voor elk wat wils ... Heb er al verschillende keren naar geluisterd. Ik heb geleerd en ondervonden dat als je zelf tot rust komt, jezelf opblinkt en kan aanvaarden hoe en wat je bent, je dit ook naar anderen toe uitstraalt.

.

Hedwige Sneppe

Hoe je voelt je zelf in de hand. Jij bent de kapitein van je schip en je bepaalt zelf je koers. Dat doet mij denken aan achtergrondmuziek verloren Gebruikt Wordt bij ons in de yogales: Dans je dans en ben gelukkig! 

Ann Verdegem

dat ik enkel mezelf nodig heb om gelukkig te zijn en het ook "mijn" keuze is

 Decrick Valerie

Ik ben en fantastische moeder ?

Manuela Willems 

Ik heb geleerd dat je moet doen wat je voelt. Wat niet altijd makkelijk is 

Anja Deproost

Positief blijven, ook al gaat het moeilijk, de positieve kanten proberen zien

Marie-Louise Deschepper

Ik leerde om meer te voelen en te leven in het NU

Anett kopers

Vooral dat alles al in ons zit & we teveel twijfels hebben & teveel vergelijken .... waardoor we nooit genoeg zijn .... dénken we En speciale onze gedachten zo krachtig zijn .... manifesteren we niet meer twijfels .... vicieuze cirkel Dank jouw "drill" (= zij telkens hetzelde, telkens in een ander jasje), waaawwww dat komt zoooooo! Als een levenselixir !!!!

sara de taeye

Dat je positief moet blijven denken, wat je ook meemaakt in het leven. en wat mij bijblijft, de energie sterven je me Advocate DAT ik alles aankan

Thea Willard

belangrijk genieten van alles, ontspannen, evenwicht en rust. lijstjes maken van +/-. het was net of je naast me zat en trust is the key. je Kwam echt bij mij Binnen (ik weet niet hoe ik het anders Moet Zeggen) jij Bepaalde Emoties bij mijn te weeg.

Marijke Matton

Ik hou van positief zijn en als je het opschrijft, zie je nog duidelijker wat je vrolijk maakt. Muziek doet veel met een mens.