In ben niet de enige die dit verkondigt - De wet van aantrekking Ik ben niet de enige

Ik ben niet de enige die dit verkondigt

maandag 16 juli 2018

De wet van aantrekking, The Law of Attraction, The Secret, Think and grow rich, Vraag en het wordt je gegeven, The universe has your back, The shift, I can see clearly now, Unlimited Power, Master Your Mindset...

Ik kan nog een heel tijdje doorgaan. Er zijn massa’s boeken op de markt en al evenveel cursussen, gratis of betalend. En ja, ik heb er ook al eentje, een basiscursus ‘de wet van aantrekking’, een niet zo originele titel, maar ik wou duidelijk zijn.

-1 Waarom wil ik in godsnaam nog een cursus maken?
-2 Omdat het in het Vlaams is
-3 Omdat ik het anders uitleg wanneer ik mijn unieke zelf ben
-4 Omdat ik voor sommige mensen toegankelijker ben
-5 Omdat we met niet genoeg kunnen zijn
-6 Omdat ik geloof met deze workshops de wereld een stukje mooier te kunnen maken
-7 Omdat ik op mijn specifieke manier mensen benader omdat dit mijn missie is.
-8 Omdat ik van deze wereld en de mensen hou
-9 Omdat ik mensen wil leren wat liefde echt is
-10 Omdat iedereen moet weten hoe belangrijk hij of zij zelf is

Ook dit lijstje kan ik echt nog aandikken.
Ik geloof dus dat we niet met genoeg kunnen zijn en dat ieder op zijn manier de dingen vertelt en mensen raakt. Uit ervaring weet dat mensen het al 100 keer hoorden en dan tegen mij komen vertellen “Pas toen jij het vertelde, begreep ik het, zo had ik het nog nooit gehoord”.
Is dit omdat ik speciaal ben? Misschien… Maar vooral omdat die mensen klaar waren om het te horen en te begrijpen.
Daarom kunnen er geen boeken en workshops genoeg zijn. Stel dat ik op heel de wereld de enige was, en dat iedereen alleen bij mij terecht kon. Wat zou ik dat zelf heel erg vinden!
Ik wil mensen aanzetten om hetzelfde te doen, om andere mensen wakker te maken en de boodschap door te geven. Voor mij is dit de enige manier om de wereld weer te laten ademen en te laten leven in liefde naast elkaar.
Als iedereen zijn passie en zijn missie vindt en volgt, is er hoop voor deze wereld.
En dat is waar ik heel sterk in geloof.
Niemand is hetzelfde, we zijn allemaal uniek, allemaal unieke puzzelstukjes in een groter geheel. Als we samenwerken, kunnen we ongelooflijk mooie dingen bereiken en verwezenlijken.
Ik geloof in deze wereld, ik geloof in de mensen, maar bovenal geloof ik in de kracht van onze gezamenlijke gedachten : samen kunnen we deze wereld laten shiften. De kracht van de massa!
Dat is de reden waarom ik deze workshop gemaakt heb. Omdat ik geloof dat het kan. We zijn één, ook al laten ze ons geloven dat we verschillende individuen zijn. En ze verdelen ons in rassen, talen, godsdiensten, gender en nog zoveel meer.
Alleen als we ons verenigen kunnen we het redden.
De wereld is één groot dorp geworden en het is nu de tijd om de handen in elkaar te slaan en elkaar te helpen. Er is meer dan genoeg voor iedereen. Angst is maar een illusie, net als tekort komen of niet genoeg hebben.
Angstige mensen zijn blind en lopen in de richting waarvan ze denken dat het de veiligste is. Angst verlamt je en houdt je klein.
Liefde laat je groeien, liefde laat je de mooiste dingen zien, liefde is niet bang en kent geen verschil in ras, taal of godsdienst, liefde laat zich niet ketenen.
En dat is ook de energie waarmee ik deze workshop maakte, met zoveel liefde en geloof, dat de juiste mensen die klaar zijn om te begrijpen, er ook daadwerkelijk iets mee gaan doen en die weg zullen volgen.

In één maand tijd hebben meer dan 100 mensen zich ingeschreven voor de gratis cursus.
Twee onbekenden schreven zich uit. Omdat ik wou weten hoe ik mijn cursus kon verbeteren, stelde ik via een extra mailtje de vraag ‘waarom?’

Antwoord 1:
Ik vind jouw gratis workshop zeer interessant, maar doordat ik mij
nu voor het moment niet goed in mijn vel voel, wat depressief ben, lukt het me niet om mijn tijd zo in te vullen dat ik alles kan bijhouden
Antwoord 2:
Ontzettend bedankt voor de cursus.
Ik schreef me in uit nieuwsgierigheid, maar ontdekte al snel dat jouw workshop mij geen nieuwe inzichten gaf.
Kennelijk ben ik al verder op weg op de Road of Least Resistance en weet ik al meer van de Law of Attraction dan ik vermoedde.
Voor mensen die wat minder ver zijn is het denk ik een heel goede workshop!

Dit waren dan de mensen die afhaakten.
Voor hen die wel tot het einde zijn gegaan, kan je de eerste inzichten lezen op mijn website. Daar kan jij jezelf ook gelijk inschrijven voor deze waardevolle en levensveranderende workshop.
https://edel-wijs.be/gratis/

Ik ontmoet je heel graag op het “wereld wijde web”
Warme groetjes,
Gudrun


Follow

About the Author

Het mooie in andere mensen zien en ook hoe ze het zichzelf vaak moeilijk maken. Dat is de reden waarom ik ben wie ik ben en mijn ding in de wereld wil zetten. Om mensen te laten inzien dat ze ten alle tijden gelukkig kunnen zijn. En dat zonder dat ze iets of iemand nodig hebben. Alleen met de kracht van je gedachten kan je heel je leven veranderen.