mijn manifestatie

Mijn eigen kleine irritante manifestatie

By Van Overberghe Gudrun

Ik deel mijn eigen manifestatie, zodat jullie ervan kunnen leren.Ik schreef zelfs een klein facebook berichtje over mijn manifestatie

“Maandag sluitingsdag, kinderen niet thuis, ik ben heel alleen en in de flow…goe bezig…tot de telefoon gaat…

GRRRRRRRRRRRRRRRRRR ik ben hem vergeten af te leggen..staat er iemand voor de deur, om hier werken uit te voeren……de flow weggggggggggggggggg eigen manifestatie??? daar moet ik het met mezelf nog eens over hebben terwijl ik me aan het sussen ben…”

Om dingen aan jullie duidelijk te maken hoe “de wet van aantrekking” werkt ga ik mijn vibratie samen met jullie ontleden.

Om de filmpjes die ik steeds post te kunnen maken, is het hier best stil en dat is niet zo eenvoudig als het lijkt. De kinderen lopen hier rond, ik heb een fysieke zaak die open is van dinsdag tot zaterdag, een telefoon en mijn moeder doe naast me woont. Als ik echt een meeting heb en gerust gelaten moet worden verwittig ik iedereen en leg zelfs mijn telefoon stil. Je kan zelf al raden welke vibratie er bij mij gaande is als ik die dingen wil doen. Onbewust is die vibratie er steeds weer als ik aan de slag ga met mijn camcorder, het is bijna een heel ritueel om me voor te bereiden, het duurt makkelijk anderhalf uur voor ik echt klaar ben om de opnames te starten. En net als ik het tweede filmpje aan het opnemen ben, ttttrriiiiiinnngggg. Telefoon, heel mijn systeem slaat gelijk op hol alsof ik het verwachtte en gelijk denk ik “ zelfs op een sluitingsdag, terwijl ik hier alleen ben, nooit kan ik dit eens in alle stilte doen, ik zal het moeten gaan doen als iedereen slaapt en ik 1000% zeker ben dat ik alleen ben. Dacht je? Vergeet het, de poes slaapt niet en die vind het zalig dat er nog iemand wakker is, en ze kan een stukje miauwen. Als je alle filmpjes van me gezien hebt zal je ze al wel gehoord hebben hier of daar.

Dat is dus mijn vibratie, en eigen manifestatie. Dat bij jezelf gaan opmerken is zalig en een bevrijding, anders gaan denken en dan lost je probleem op als sneeuw voor de zon. Je hebt er niemand voor nodig, je kan het helemaal alleen.

Opgelet, Ik leg het uit zoals je het nog nooit hoorde.

Ben je het met me eens dat de vibratie die in je leeft uiterlijk zichtbaar zal worden? Dat je het werkelijk kan zien en meemaken? Het kan niet anders, hé. Alles wat je voelt (zie gevoelstabel) groeit en wordt meer. En het eerste wat je zelf kan opmerken, het begin van je manifestatie is een gedachte die up-popt. (zelfs deze gedachte is een manifestatie) Als je daar van bewust bent kan je er iets aan doen. Je gedachte zijn de vertaling van je vibratie, je gevoel en dat gebeurt opnieuw en opnieuw onbewust. Daarom is het zo belangrijk dat je bewust bent van je denken,want dit is steeds de voorbode van de realiteit die je voor jezelf aan het scheppen bent.

Iets geleerd? Laat het me weten. Vragen? Stel ze gerust. Delen? Natuurlijk mag je dat doen als je anderen ermee kan helpen Wordt vervolgt

Follow

About the Author

Het mooie in andere mensen zien en ook hoe ze het zichzelf vaak moeilijk maken. Dat is de reden waarom ik ben wie ik ben en mijn ding in de wereld wil zetten. Om mensen te laten inzien dat ze ten alle tijden gelukkig kunnen zijn. En dat zonder dat ze iets of iemand nodig hebben. Alleen met de kracht van je gedachten kan je heel je leven veranderen.