Sprinkhaan als boodschapper - De wet van aantrekking

Sprinkhaan als boodschapper

Iets vertellen dat je zelf meemaakte is het aller makkelijkste om te doen.
Zoveel laat ik aan mij voorbijgaan, Ik doe wat ik moet doen, maar schrijf het niet altijd op voor later Nu ik bezig ben online uit te leggen hoe ik altijd in verbinding sta en altijd boodschappen krijg noteer ik veel meer dan vroeger. Nee, nog lang niet alles.
Toen ik mijn dochter een paar dagen geleden naar het station bracht, bleven we nog even praten tot de trein eraan kwam. Op mijn voorruit zat een sprinkhaan, hij sprong niet maar liep op zijn dooie gemakske over het raam en verdween dan op het dak. Zo opmerkelijk om te zien, ik dacht waauw…speciaal. Even later zag ik hem weer lopen deze onderaan op het raam. Ja, hij had mijn aandacht goed gevangen.
De dag nadien stond ik in de keuken te praten met mijn zoon. Als hij plots de opmerking maakte ‘Er zit een sprinkhaan op je sjaal.’ Ik dacht alé, “hoe kan dat nu.”
Nee het was geen sprinkhaan meer de gele bloem van gecultiveerde hypericum. IK dacht gelijk aan de sprinkhaan op mijn auto en de reminder dat mijn zoon riep:” Een sprinkhaan op je sjaal”
Dat is voor mij het moment waarop ik besef, ik moet het eens nader gaan onderzoeken want het universum wil me iets vertellen.
we zijn nu weer een paar dagen verder als ik het ook effectief online ga opzoeken. Ik googel
“De spirituele betekenis van een sprinkhaan”, en dit is het resultaat

Sprinkhaan:
vertrouw op je innerlijke stem die nu zegt dat het tijd is om de grote sprong te maken. Waag een kans en waag de sprong voorruit, met mijn hulp zal je nooit achteruit springen
Een op een andere pagina
Sprinkhaan:
De Sprinkhaan springt rond in ruimte en tijd en handelt in vertrouwen. De Sprinkhaan springt zonder te weten waar hij landt.
De Sprinkhaan staat voor astraal reizen, stapt over obstakels heen en maakt nieuwe stappen vooruit.
Ook bezit de sprinkhaan het vermogen om snel van carrière te veranderen.


Dit is de boodschap waar ik nu heel veel aan heb, ik heb een paar slapeloze nachten gehad en mijn lichaam dat met mij op de loop is gegaan.

Ik ben gesprongen in een diep water. Maar met blind geloof en vertrouwen.
Voor mij is dit de bevestiging dat het ok is.
Ik voel me een gezegende vrouw dat het universum me die boodschappen geeft.

Sta er voor open en je zal zien dat alles rond jou niet zomaar gebeurd,
wees attent en merk jouw boodschappen ook op.
Ze kunnen echt alles zijn, maar jij zal het weten en begrijpen.

Follow

About the Author

Het mooie in andere mensen zien en ook hoe ze het zichzelf vaak moeilijk maken. Dat is de reden waarom ik ben wie ik ben en mijn ding in de wereld wil zetten. Om mensen te laten inzien dat ze ten alle tijden gelukkig kunnen zijn. En dat zonder dat ze iets of iemand nodig hebben. Alleen met de kracht van je gedachten kan je heel je leven veranderen.

(25) comments

Add Your Reply