Ben jij die agressieve verkooptechnieken ook beu? - De wet van aantrekking Online authentiek verkopen

Wil jij bewust worden van deze verkooptechnieken? 

Online authentiek verkopen kan dat?
Toen ik twee jaar geleden mijn zoektocht begon in het oerwoud van het ‘ wereld wijde web’ kon je al heel snel verstrik kunnen raken in dit web.
Je leert zoveel op zo’n korte tijd via gratis Webinars, een gratis challenge, gratis e-books enz..
Steeds zat ik klaar met pen en papier en begreep dat ik niet alles gratis zou kunnen gaan leren.
Ik moest overstappen op betalende programma’s, nee ik kreeg niks tastbaars, alleen lessen. Leren hoe ik het moest gaan doen. 65€, 400€, 95€ 360€ enz…programma’s van 1000€ liet ik aan mij voorbij gaan.
Ik bleef de gratis weggevers volgen, met passie en vooral om mensen beter te leren kennen.
Sommige lesgevers (coaches) waren zacht en anderen waren zeer agressieve verkopers. Ik ging ook zelfstudie doen. Tutorial op YouTube en Ted talk was mijn rijk avondvullend tv-programma.

Wil jij bewust worden van deze verkooptechnieken? 

Ik leerde hoe mensen hun hersenen werken waar ze op reageren en wanneer ze blijven slapen (geen focus hadden) Dat je ze wakker moet houden, hen de pijn laten voelen van het gemis. Als ze jouw programma niet kopen missen ze de kans van hun leven, inspelen op gevoel, op de pijn, het gemis. En dan die prachtige voordelen in de spotlights zetten, net of er wordt jou iets getoond wat je heel lekker vindt, het water komt in je mond en je begint te kwijlen (conditionering heet dat met een mooi woord).
Dit zijn verkooptechnieken, ik kan nog een beetje door gaan hé.
Pijn creëren, pas dan gaat het brein reageren.
De mensen verlekkeren met grote cijfers of ongelooflijke levens veranderende hocus pokus.
En dan schaarste creëren, zorgen dat er maar 2 meer zijn. Of dat dit de laatste kans is.
Tijdlimiet inschakelen. Dit zie je vaak in online shops dat er maar 2 stuks meer zijn of dat de prijs omhoog gaat als je het niet binnen het uur besteld.
En dan leren om van jouw aanbod een onweerstaanbaar product te maken, waar niemand nog ‘nee’ kan tegen zeggen. Dat noemt een ‘no brainer’ je denkt niet meer na.
Maar natuurlijk zijn er altijd slimme mensen die vraagtekens hebben, en daar ga jij jezelf op trainen om die stuk voor stuk van de baan te helpen. Je hebt al wel mensen gehad die je vertelde, het is te duur, of ik heb de tijd niet, of werkt het echt zo goed? Ik twijfel nog enz..
Jij moet weten hoe je al die obstakels kunt op te ruimen.
Wie denk jij dat zulke programma’s het beste verkoopt? Daar laat ik je nu zelf het antwoord op geven. Maar meer en meer doorzien mensen deze tactiek, en ze reageren niet meer zoals het hoort, ze hebben zichzelf leren afschermen, en gaan op hun achterste poten staan vol wantrouwen, je wil zelfs de Webinars niet meer volgen. Maar dat vind ik een gemiste kans.
Ik schrijf dit omdat het heel sterk leeft, en zoals altijd. (Ik werk niet voor niets met de wet van aantrekking) komt er iemand op mijn pad die het klappen van de zweep kent, hij was een grootverkoper van onlineprogramma’s hij heeft geld binnen geschept. Maar nu voelt hij zich daar heel slecht over en vertelt heel de wereld hoe je authentiek kan verkopen. Vanuit je hart en door jezelf te zijn. Ik volg zoveel mogelijk zijn live uitzendingen op facebook. Het is wel allemaal in het Engels, maar ik wil het heel graag met jullie delen. george kao, authentic business coach
Elke dinsdag en vrijdag om 21u kan je hem live volgen

Online authentiek verkopen kan dat?
Elk programma dat je koopt, elke coach die jij in je leven haalt. Niemand of niets kan het voor jou doen. Ik kan je veel vertellen maar als jij in je huidige patroon blijft en je blijft steeds dezelfde dingen denken en geloven, zal er nooit iets veranderen. Ook niet met de aanschaf van een 3000€ programma. Voel, Heel je lichaam zit vol antennetjes, voel wat juist is voor jou. Voelen is de basis van alles. Het is de GPS in jouw leven dat jou vertelt waar je wel of niet moet zijn. Wat je wel of niet moet kopen. Want ik heb nooit gezegd dat die programma’s slecht zijn, maar is het juist voor jou?
Ga naar de les van mijn gevoelstabel, het is de eerste les van mijn gratis cursus. En ontdek opnieuw jouw voelen, reactiveer je 6de zintuig. Je kan deze basiscursus gratis volgen, maar ook met begeleiding, dan zit er tussen elke les een zoommeeting.
Ga naar "Wat is een zoommeeting?"
Voel nu eens bij jezelf, is dit iets voor jou? het is geen prijs om je dood te gaan doen, het programma staat al gratis online, alleen staat er nu de stok om het ook effectief goed te gaan opvolgen. en je leert mensen kennen, het is interactief, je gaat het zelf doen.
Dit is authentiek verkopen, eerlijk en oprecht
Trouwens mijn coach om alles in de wereld te zetten was Linda Nuyts, je trekt altijd de Juiste persoon aan. Vol vertrouwen kan ik zeggen dat je bij haar terecht kan, om je online zaak in de wereld te zetten als een authentieke ondernemer.

Follow

About the Author

Het mooie in andere mensen zien en ook hoe ze het zichzelf vaak moeilijk maken. Dat is de reden waarom ik ben wie ik ben en mijn ding in de wereld wil zetten. Om mensen te laten inzien dat ze ten alle tijden gelukkig kunnen zijn. En dat zonder dat ze iets of iemand nodig hebben. Alleen met de kracht van je gedachten kan je heel je leven veranderen.